CAMPANIA SA BORAM PE BOR CONTINUA - 02 Aug 2010, Bucuresti, Romania

Camarazii nostri au continuat demersul privind extirparea Bisericilor si incetarea subventionarii cre(s)tinismului de catre Stat. Cu ajutorul ASUR, de la lipitorii de abtibilduri (vezi hohotele ND sau SRI) s-a ajuns la panouri publicitare de dimensiuni impresionante, asemanatoare celor folosite de propaganda de Stat.

Cat timp ne va mai trebui oare pana vom reusi arderea celor 18300 de birturi? Ce vom pune in loc!? Nimic. Vom lasa cenusa. Face bine fertilitatii solului.

Asemenea panouri vor mai fi amplasate in continuare, atat in Capitala cat si in restul tarii, unul dintre ele avand chiar onoarea de a se pozitiona in fata urmatoarei Catedrale a Debilizarii Neamului.

Urmatoarele paragrafe precum si poza de mai sus au fost preluate de pe site-ul imbecilizant al iRealitatii TV:

"Asociaţia Secular-Umanistă din România (ASUR) protestează împotriva neimpozitării bisericii cu panouri publicitare. Românii care vor trece prin Piaţa Constituţiei pot afla de pe aceste panouri că în România sunt 18.300 de biserici şi doar 4.700 de şcoli generale şi 425 de spitale.

"În România, în ultimii 15 ani, s-a inaugurat câte o biserica nouă la fiecare două zile, nota de plată fiind achitată, într-o măsură semnificativă, de bugetul de stat sau de către bugetele locale. În România, în aceeaşi perioadă, din cauza unui buget insuficient alocat Ministerului Educaţiei, s-au desfiinţat peste 21.000 de unităţi de învăţămînt – echivalent cu dispariţia a patru şcoli în fiecare zi a fiecărui an!", se arată într-un comunicat la ASUR.

Reprezentaţii asociaţiei au trimis o scrisoare deschisă adresată autorităţilor prin care se solicită taxarea activităţilor economice ale cultelor şi restricţionarea finanţării acestora din banul public.

"În România se doreşte extinderea bazei de impozitare, drept urmare sunt taxate medicamentele, pensiile, tichetele de creşă şi de masă. În Romania, cu toate că se doreşte extinderea bazei de impozitare, cultele religioase, deşi oferă servicii numeroase şi diverse, depăşind cu mult oficierea regulată a slujbei, îşi desfăşoară în voie activităţile lucrative, iar sume importante scapă de fiscalizare şi alimentează economia subterană", susţin reprezentanţii ASUR."

Da, suntem antichristi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu