NATIONALISTII SUNT DOVADA VIE A REINCARNARII, NU AI CUM SA FII ATAT DE PROST INTR-O SINGURA VIATA - 27 Oct 2010, Timisoara, Romania

MARS FASCIST SABOTAT DE ANTIFA TIMISOARA

“Ăştia de la anarhişti scriu pe ziduri şi atât. Dacă sunt tari să iasă la lumină. Nu ştiu cine sunt că nu apar niciunde. Ne înjură pe ziduri, pe net, dar n-au curaj să ne întâlnim faţă-n faţă”, comenta frustrat un “dreptaş”.

Cam insetat de sange pentru un virgino-acneic de tip crestin! Dragi homofobi, stati linistiti ca daca ne vom intalni, ne vom intalni fata in spate. Is ninja ba... d'aia nu apar niciunde! Is ninja sa moara ma-ta!

Dragii nostri nationalisti crestini si incorecti politici au organizat o promenada cu jandarmeria de-a lungul unor stradute din centrul Timisoarei, despre care cred ei ca ar fi ocupate abuziv de "mafia tiganeasca". Avand in vedere ca ei se lupta si cu Diavolul, nu e de mirare ca isi gasesc mereu si mereu dusmani imaginari in aceeasi masura in care au si prieteni imaginari - Jesus Christ! Mesajele lor: “România a românilor” şi “Ţiganii nu sunt români”. Era greu de sperat oricum ca o minte deficitara poate gestiona idei intr-atat de putin scurte, dar se pare ca au reusit sa ne suprinda! Au depasit stadiul in care propozitiile lor erau compuse doar din subiect si predicat.

Oricat de dur ai fi, nu esti un adevarat dur daca nu-ti infasori in jurul gatului si un drapel german sau o stema sarbeasca. Mimarea complexitatii ideologice, mimarea duritatii, mimarea propriilor vieti! Oamenii astia s-au nascut cu cateva secole in urma si sunt complet dezamagiti de faptul ca societatea nu arata asa cum ar trebui sa arate - alba si pura, ca tot amintisem de complexitate. Ba baieti, voi ati inventat anul zero! Cum dracu' vreti sa fiti in pas cu timpulrile, daca orice ati face sunteti cel putin cu un an in urma!?

Inca nu am inteles pentru ce protestau... Adevarati patrioti fiind, au vazut ca adevaratele probleme ale tarii sunt existenta minoritatilor, probabil protestau ceva in sensul asta. Si noi care credeam ca politicienii se pricep de minune la a masca adevaratele probleme, cata naivitate! Ca sa nu mai vorbim de Media!

Celor câteva zeci de membrii şi simpatizanţi ai Noii Drepte din Timişoara şi Arad li s-au alăturat şi “negrii” autonomişti. Aceştia au venit înarmaţi cu un banner pe care scria “stop clanurilor ţigăneşti. Ne vrem oraşul înapoi”, purtat de trei tineri cu feţele ascunse-n spatele baticurilor.

Baiatul ala dur din colt! Da de ce purtai prietene masca de gaz!?

Astia sunt tristi, nu avem ce comenta! Sa speram ca Partidul Nationalist se va infiinta odata si odata, nu? Doar sunteti nationalisti revolutionari sa moara Zelea!

Noi speram totusi ca cei de la Noua Dreapta sunt cei mai prosti oameni din Romania, dar se pare ca au concurenta! De unde ai cumparat steagul ala prietene!? Hai recunoaste, nu fi timid! Hai ca se vede ca e nou, uite ce impaturit il tineai acasa, probabil sa nu te omoare ma-ta ca mai umbli cu prostii de'astea la varsta ta. Ma, WoW era numai pe calculator, nu e si in viata reala, serios!

Dupa ce au scandat frumos ca nu tolereaza infractorii si ca vor tara curatita de gunoaie, au plecat incet fiecare spre casele lor, atent supravegheati de jandarmi si politie, mai ales ca in zona aparusera cateva grupuri de tigani care se distrau de minune pe seama dragilor nostri prieteni.

Traseul lor, aproape "initiatic", a fost marcat de cateva grafuri Antifa, facute special pentru aceasta zi. Cata nesimtire!

“Naţionalist în 2010?”, “Nu vrem să fim un neam de legionari”, “Fără fascişti împuţiţi”, ”Zonă fără fascişti”, “Naţionaliştii sunt dovada vie a reîncarnării, nu ai cum să fii atât de prost într-o singură viaţă”, “Marş de aici naţionalişti împuţiţi” etc samd.

I-am ruga totusi pe cei de la ND sau de la alte grupari cocalaro-fasciste care mor de nerabdare sa ne intalneasca sa-si aminteasca totusi de cate ori au fugit de noi pe strazi, in Bucuresti, in Iasi, in Timisoara. Mai usor cu pianu' pe scari prietini!

Mancati prea mult cacat pentru niste martalogi! Toti sunteti hitlerasi cand vine vorba de tigani, dar e adevarat ca nu ati vrea nici macar sa injurati unul, corect!? Hai muriti in pace!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu