SECTIE DE POLITIE DEVASTATA DE ANARHISTI - 24 Iunie 2010, Portland, SUA

Birourile unei sectii de Politie din Portland au fost devastate in noaptea de 23/24 Iunie.

Mesajul: "Fuck them, from defending murderers, to demanding hidden contract meetings, they deserve worse!"





"Draga Asociatie a Politiei din Portland,

Birourile dumneavoastra au fost devastate noaptea trecuta pentru ca suntem cuprinsi de ura doar pentru simplul fapt ca existati. Dintotdeauna ati lucrat neincetat pentru apararea intereselor suprematistilor albi si ai bogatilor pe banii tuturor celorlalti.

Acum, fara ca macar sa existe cea mai nenorocita masura punitiva la adresa politistilor care ucid, bat, ameninta si terorizeaza persoanele marginalizate din Portland, si doar pentru a scuipa in fata acest oras dumneavoastra cereti ca negocierile pentru urmatorul contract sa se desfoasoare cu usile inchise.

Dorim sa va anuntam ca ori de cate ori veti cere sa aveti parte de contracte cu usile inchise vom face tot posibilul sa le deschidem: cum am facut-o acum, spargandu-va geamurile.

Consideram ca dumneavoastra, Asociatia Politiei din Portland, ar trebui sa va autodizolvati, dar inainte de asta sa alegeti un geamgiu in viitoarele alegeri prezidentiale ale asociatiei, caci, dupa cate se pare veti fi nevoiti sa aveti foarte multe sedinte open-air.

Rocking the vote"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu