BIROURILE UNEI COMPANII CARE LUCREAZA PENTRU CENTRELE DE DETENTIE AU FOST VANDALIZATE DE ANARHISTI - 12 Iunie 2010, Montreal, Canada

Un grup de anarhisti au spart ferestrele unui sediu al Sodexo din Montreal - Sodexo este principala companie care face afaceri cu inchisorile de stat.

Centrele de detentie reprezinta mult mai mult decat 4 pereti care inconjoara o institutie; conditia inchisorii este reflectata si reprodusa in lumea care ne inconjoara pe noi toti, "cetatenii liberi".

Sunt camerele de supraveghere stradala de la fiecare colt care ne urmaresc plecarile si venirile; sunt bazele de date cu amprente si ADN care inregistreaza cele mai personale detalii ale noastre; sunt granitele si amenintarea constanta cu detentia si deportarea care ne indeparteaza de libertatea de a alege unde vrem sa traim; sunt gaborii care ne "legitimeaza" la fiecare iesire din casa...

Catre Sodexo si catre toate celelalte elemente care contribuie la mentinerea si functionarea inchisorilor le transmitem un sincer NE FUTEM IN VOI, mai ales cand noi vrem incendierea completa a lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu