CUM POTI FI IMPUSCAT DE POLITIE CAND TE JOCI CU ZAPADA - 19 dec. 2009, Washington D.C, U.S.A

Cativa anarhisti si cativa activisti anti-militaristi au organizat Sambata, 19 decembrie 2009, o bataie cu bulgari de zapada intr-un cartier din Washington D.C. Pana la ora 15:00, mai mult de 200 de persoane li s-au alaturat. Toata distractia s-a terminat in momentul in care un politist a decis sa li se opuna acestora, nu cu un bulgar de zapada, ci cu pistolul.

Cativa bulgari au fost aruncati in masinile care treceau prin zona, iar unul a nimerit un Hummer condus de un politist. Imediat, politistul a oprit masina, a inceput sa-i injure pe cei adunati acolo si a iesit cu pistolul in mana, desi era evident ca nu exista nici cel mai mic motiv care sa justifice reactia sa.

La momentul respectiv, politistul era imbracat in uniforma, ceea ce semnifica faptul ca se afla in timpul serviciului. Politia a declarat ca respectivul ofiter raspundea unui apel la 911, prin care s-a semnalat ca exista un individ cu o arma in mana pe strada, amestecat intr-o multime de oameni - aparent acel individ era chiar "omul legii".

"Bulgareala" s-a terminat in mai putin de 20 de minute dupa acest incident.

Inregistrarea evenimentului:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu