PARAZITI REGALI ATACATI DE ANARHISTI SI PROTESTATARI - 11 Dec 2010, Londra, UK

Cuplul regal din Marea Britanie a fost atacat de protestatari, in timp ce acestia se aflau in Rolls Royce-ul lor si se deplasau la Royal Variety Performance. Printul Charles si Camilla au fost terorizati de-a binele de grupurile de anarhisti care le-au incoltit masina din toate partile, i-au spart geamurile si i-au atacat cu bile de vopsea.

In curand, violenta revolutionara va cuprinde sectiuni mai largi ale societatii cu atat mai rapid cu cat riposta impotriva coalitiei de guvernamant ia amploare. Aceste confruntari initiale vor pali in comparatie cu luptele sociale ce vor aduce lovituri grele sistemului britanic, bogatilor si modului lor de viata. Barierele dintre cei aflati in lupta incep sa dispara, rezistenta noastra violenta isi gaseste intotdeauna complici pregatiti sa atace conditiile din viata lor care ii fac mizerabili: Statul si Capitalul.

Politistii, inchisorile, politicienii, patronii, munca, nationalismul, timpii morti: Toate trebuie sa dispara - Aprindeti periferiile conflictelor si extindeti lupta in noi si noi zone.

Decenii de rasism si politica brutala impotriva tinerilor din UK vor imprastia valuri de furie cu o noua intensitate, care va cuprinde generatii intregi, inspirate de sensibilitatile anti-politice ale noii generatii de radicali care nu va regurgita minciunile ireparabile si dezamagirile activistilor sociali sau ale politicilor de "stanga", si care va incerca sa atace direct dusmanul de clasa, organizandu-se asa cum va trebui pe moment.

Pentru viitoare atacuri impotriva capitalismului, monarhiei si statului - Pentru insurectia sociala!

FOTO:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu