NOI EXPLOZII IN GRECIA - 15 Mai 2010, Atena, Grecia

O BOMBA ARTIZANALA A EXPLODAT IN FATA INCHISORII KORYDALLOS DE LANGA ATENA

Mainstream media a raportat ca o "bomba puternica" a explodat la aproximativ 200 de metri de zidul exterior al inchisorii Korydallos de langa Atena. Cotidianul "Eleftherotypia" si "AlterTV" au primit telefoane de avertisment inainte de producerea exploziei.

TRIBUNALUL DIN THESSALONIKI A FOST ATACAT CU BOMBA

O bomba artizanala a explodat in interiorul Tribunalului din Thessaloniki. Au fost date telefoane de avertisment cu 20 de minute inainte de producerea exploziei. Cu toate acestea, zona nu a fost evacuata corespunzator, o persoana fiind ranita usor.

CEA MAI MARE DEMONSTRATIE COMUNISTA

In primul rand, trebuie sa specificam clar (daca mai este nevoie) ca Federatia Anarhista nu simpatizeaza Partidul Comunist din Grecia (KKE). Dar, chiar daca suntem anarhisti, tinem sa amintim ce s-a intamplat pe 15 Mai in Atena.

Aceasta ar fi una dintre cele mai mari demonstratii comuniste din istoria recenta, cu un numar de peste 80.000 de manifestanti care au protestat impotriva FMI si a Guvernului. Totusi, media din Grecia nu a transmis nicio stire despre acest eveniment. Fotografia de mai jos nu a aparut in niciun trust media din Grecia.

Partidul Comunist, este plasat acum de Media in aceeasi tabara cu anarhistii si cu stangistii extra-parlamentari, intrucat atenteaza la distrugerea atat de mult doritei "unitati nationale", ultimul as din mana guvernamantului care incearca sa urgenteze programul FMI.



VIDEO:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu