JUSTITIE SOCIALA: GREVA GENERALA - 24 Feb. 2010, Atena, Grecia

10 Februarie 2010


21 Februarie 2010


Media corporatista din Grecia nu transmite nicio stire despre acest eveniment, intrucat angajatii ei participa la revolte. Stirile provin doar de la IMC, televiziunile internationale si, bineinteles, de pe strazi.

24 Februarie 2010

13:56 In Thessaloniki, politia a violat azilul academic. Cel putin 2 agenti de interventie si 15 unitati Delta au patruns in universitatea orasului, ca raspuns la incercarile demonstrantilor de a distruge barierele instalate de catre administratia universitatii la intrarea in campus.

14:35 In Atena, a fost organizata o demonstratie de amploare in solidaritate fata de greva generala. Media corporatista declara ca au participat circa 20.000-30.000 de persoane. Blocurile anarhiste se intaresc: s-au inregistrat o serie de banci vandalizate si jefuirea unei librarii (cartile au fost distribuite demonstrantilor si trecatorilor). Pana la aceasta ora exista cel putin o arestare confirmata a unei fete.

15:18 Anarhistii care incercau sa marsaluiasca inspre Amerikis Square pentru a participa la adunarea antirasista si antifascista au fost blocati de politie, care le-a transmis ca toate adunarile au fost interzise.

17:45 Cladirea administratiei Universitatii din Thessaloniki a fost ocupata, ca raspuns la invazia politistilor si violarea azilului academic.

PS: Toate zborurile inspre Grecia sunt momentan anulate intrucat toti muncitorii sunt in greva.

24 Februarie 2010









Fotografii (dupa primele 40 de secunde)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu