INCA O SERIE DE ACTIUNI DE SABOTAJ IN SCOTIA SI PROTESTE IN PARIS - 21 Oct 2010, Nottingham, Mainshill, UK / Paris, Franta

M.A. Julius & Co. Bailiff Offices atacate in Nottingham (UK)

"Un instrument violent al statului si al capitalismului, executorii sunt o amenintare la adresa saracilor si din acest motiv merita sa fie tratati cu furie si dispret. Noaptea trecuta ( 19 Oct. 2010) asa au fost tratati!

Noaptea trecuta M.A Julius and Co. of New Basford din Nottingham au avut cativa musafiri. Ferestrele lor au fost facute ţăndări si cateva mesaje au fost pictate pe peretii birourilor lor: "Muie bogatilor", "Lasati-ne casele in pace" si "Muie Executorilor".

Aceasta actiune a fost organizata in solidaritate cu toti cei care au suferit in urma evacuarii din propriile case pentru ca sistemul in care traim pune mai mult pret pe poftele egoiste ale unor privilegiati, in timp ce ii pedepseste pe cei exclusi si marginalizati.

Pe masura ce austeritatea se simte din ce in ce mai tare, oamenii se vor lupta sa supravietuiasca, si din ce in ce mai multi vor fi indatorati, si din ce in ce mai multi vor avea usile sfarmate de agentii capitalismului.

Aceasta actiune este un semn riposta va exista, si ca patronii capitalurilor si servii lor nu vor actiona dupa bunul plac.

Distrugeti bogatii si capitalul!" Ciocanul si Vopseaua


Mainshill Open Cast atacat cu vopsea si blocat (Scotland, UK)

La primele ore ale zilei de 18 Oct 2010, pentru a marca prima zi a consultarilor intreprinse de Scottish Coal cu privire la deschiderea a 3 noi situri miniere in Douglas Valley, un grup de anarhisti au actionat in cea mai noua mina din zona: Mainshill.

Poarta principala catre autostrada A70 a fost incuiata si blocata, iar semnul rutier Works Traffic a fost pictat cu mesajul "Stop Coal Chaos!". De asemenea, cladirea de securitate a Mainshill a fost atacata cu vopsea.


Manifestatie organizata de Federatia Anarhista in Paris, 19 Octombrie 2010


Simpatizantii si militantii Federatiei Anarhiste s-au intalnit in fata statiei de metro Corvisart pentru a protesta impotriva masurilor de austeritate si actiunilor extremiste intreprinse de guvernul francez.

Federatia Anarhista a reusit inca odata sa organizeze un mars, foarte riscant de altfel, pentru ca majoritatea anarhistilor marsaluiesc alaturi de colegii lor de servici aflati in lupta, alaturi de sindicatele acestora, tocmai pentru a demonstra solidaritatea care exista intre anarhisti si cei oprimati. De asemenea, s-au alaturat marsului si alte organizatii libertare dar si anarhisti autonomi.


Discutiile si intalnirile din timpul protestului confirma necesitatea radicalizarii luptei prin blocaje reale ale economiei. Solidaritatea este, in acest caz, elementul central. Cu aceasta ocazie, subliniem buna initiativa a camarazilor nostri dintr-o bacanie autogestionata care furnizeaza paine celor care blocheaza depozitele de carburanti.

Les discussions, les rencontres confirment la nécessité de radicaliser la lutte avec de réels blocages de l'économie. La solidarité est aussi un élément central. A ce sujet, soulignons la bonne initiative de nos camarades d'une boulangerie autogérée qui fournissent du pain (bio s'il vous plait !) aux bloqueurs de dépôt de carburant ...


VIDEO:



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu