DEMONSTRATIE MAKHNOVISTA - 28 Oct 2010, Kiev, Ucraina

Antifascistii si anarhistii din Kiev au sarbatorit ziua nasterii lui Nestor Makhno printr-o demonstratie anti-capitalisa.

Activisti din mai multe grupari din tara au ajuns la Kiev pe 24 Octombrie pentru a protesta: Kazak-Siti161, Mob46, RKAS si anarhisti autonomi.

Printre participanti s-au numarat si camarazi din diverse orase din Ucraina: Cherkassy, Simferopol, Kharkov, Energodar, Lugansk, Kramatorsk, Sevastopol,Ieva, Dnepropetrovsk.

Trebuie mentionat ca traducerea scandarilor nu a mai pastrat rima acestora: Libertate! Egalitate! Anarho-comunism! Revolutie, Anarhie, Nestor Makhno! Deputatii in mine, burghezii in mine! Deasupra, deasupra steagul negru, Statul este inamicul major! Moarte capitalismului, eliberare din sclavia salariala! Nu ne afecteaza culoarea pielii - spunem NU fascismului! Jos cu fascistii de toate rangurile: de la periferia orasului pana la centrul autoritatilor! Puterea ofera sanse parazitilor! Noi nu stim sa plangem, stim doar sa ne razbunam! Distrugeti capitalul de stat! Nazistii omoara, gaborii acopera!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu