NOI ACTIUNI ANIMAL LIBERATION FRONT - Aug/Sep 2010, Grecia

Pe data de 26 August a.c., aproximativ 50000 de nurci au fost eliberate dintr-o ferma de blana dintr-un orasel de langa Kastoria (nordul Greciei), si cateva zile mai tarziu o alta actiune similara a avut loc intr-un orasel de langa Siatista. Zona aceasta este bine cunoscuta in Grecia pentru industria blanurilor.

Comunicatul A.L.F. (Animal Liberation Front):


"Una dintre cele mai mari ferme de blanuri din Grecia a fost tinta actiunilor noastre in prima noapte. Toate custile din 37 de magazii au fost deschise iar celelalte masinarii ale fermei au fost sabotate. Pentru a elibera animalele am distrus o parte din gard si am sfarmat incuietorile portilor principale. Dupa doua ore jumatate am putut parasi locatia, lasand libere 50.000 de nurci (conform declaratiilor din media).

O alta ferma de blana a fost tinta noastra in cea de-a doua noapte, pe un drum catre Kaloneri de unde pot fi vazute 10 ferme. Au fost descuiate toate custile din 8 hale uriase in doar 10 minute. Inainte de a pleca am deschis poarta pentru a lasa animalele sa alerge catre libertate. (conform declaratiilor media 2000 de animale au fost eliberate).

In ambele cazuri am verificat fermele cu grija pentru a planui o actiune cat mai rapida si cat mai sigura.
Prin aceste actiuni am decis sa lovim industria blanurilor si, in special, dezgustatoarele "orase ale blanurilor" Siatista si Kastoria, impanzite de sute de magazine de blanuri.
A elibera animalele din custi este una dintre manierele prin care ne putem pune ideile in practica. Ne opunem opresiunii, exploatarii si incarcerarii pe care aceasta civilizatie le-a creat pentru orice fiinta vie, indiferent de specie, rasa, gen sau preferinte sexuale.
In aceste timpuri disperate noi inca ne zbatem pentru libertate! Mananca vegan pe baricade!
A.L.F."
Media din Grecia a raportat ca aproximativ 50.000 de nurci au fost eliberate din custi. Intr-un articol din cotidianul Makedonia, presedintele unei asociatii de crescatori de animale de blana a declarat ca a fost o "zi neagra" pentru industria blanurilor. Proprietarul uneia dintre fermele atacate a estimat pierderile la peste 1 milion de euro si a marturisit ca intreaga sa ferma a fost ruinata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu