3/4 DIN PRIZONIERII DIN INTREAGA GRECIE SUNT IN GREVA FOAMEI - 09 Dec 2010, Atena, Grecia

Ultima saptamana a cunoscut cel mai mare val de mobilizare in inchisorile din Grecia. 9000 de prizonieri, dintr-un total de aprox. 12.600, au refuzat mancarea oferita de inchisoare, declarand ca vor manca doar din pachetele pe care le vor primi de la cei din afara.

Pe langa aceasta, Luni, 06 Decembrie a.c., peste 1000 de prizonieri au intrat in greva foame in semn de solidaritate fata de demonstratiile anarhiste, cerand decongestionarea cladirilor inchisorilor, imbunatatirea conditiilor de detentie, o justitie dreapta si scurtarea duratelor de condamnare.

Luni, 13 Decembrie 2010, vor fi organizate mai multe demonstratii in cateva orase din Grecia, inclusiv in Atena, pentru a sustine protestul prizonierilor.

In Londra, o banca a fost atacata in semn de solidaritate fata de anarhistii din Grecia

"... La primele ore ale zilei de 6 Decembrie 2010, am atacat un sediu bancar al Halifax din strada Kilburn, cu pietre si bombe de vopsea si am scris LIBERTATE PENTRU GIANNIS DIMITRAKIS pe usa de la intrare. Acesta este doar un mic gest de solidaritate fata de camaradul nostru. Vrem deasemenea sa salutam toti camarazii din Grecia si din intreaga lume, care sunt sau nu in inchisori, si care au ales calea atacului impotriva sistemului. SOLIDARITATEA ESTE ARMA NOASTRA - ARDETI TOATE INCHISORILE! Acesta este doar inceputul... Paianjenii Negri din Reteaua Londoneza"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu