NOI ACTIUNI DE SABOTAJ IN SCOTIA. VIDEO DE LA TABARA DE PROTEST HAPPENDON WOOD - 05 Nov 2010, Happendon Wood Action Camp, Scotia, UK

O masina de minerit cu actiune pe verticala a fost distrusa la mina Glentaggart East in South Lanarkshire. Aceasta actiune, intreprinsa in noaptea de 29 Octombrie, a fost indeplinita de persoane anonime in semn de solidaritate cu cei din Happendon Wood Action Camp si in sprijinul localnicilor din Douglas Valley.

Sabotajul reprezinta un act de rezistenta impotriva corporatiei Scottish Coal care a aplicat pentru deschiderea a 3 noi mine in zona si a inceput lucrul la una dintre acestea, incluzand o extensie a minelor Broken Cross si Auldton Hights.

Astfel de afaceri care conduc la distrugerea pamanturilor nu ar mai trebui permisa. Refuzam sa ramanem indiferenti atunci cand acestia elimina straturi intregi de pamant pentru propriul profit si in detrimentul localnicilor. Intreprindem asemenea actiuni pentru a declara ca noi nu vom vedea lacomia umana creand o lume in care mancarea este prea otravitoare pentru a fi mancata, apa este prea murdara pentru a fi bauta, iar aerul este prea poluat pentru a putea fi respirat.

VIDEO:




codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
type="application/x-shockwave-flash"
allowfullscreen="true"
width="160" height="135">


type="application/x-shockwave-flash"
allowfullscreen="true"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
width="160" height="135" flashvars="file=http://www.politube.org/flv/3075.flv&image=http://www.politube.org/thumb/3075&largecontrols=false&showdigits=true&callback=http://www.politube.org/flv_callback/3075&autostart=false" />







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu