CAMPANIA ANTI-ANARHISTA A PROTO-FASCISTILOR DIN ROMANIA

Pe blogul "BLOG NOUA DREAPTA" departamentul de contra-informatii al serviciului secret anarhist Ciuma Neagra a gasit, printre noianele de gunoi intelectual si frustrare anti etnia rroma, o compunere scolareasca tip clasele 1-4 - "cum a fost vacanta de vara" - , probabil respinsa de doamna educatoare dar acceptata cu multa stima revolutionara de nationalistii cre(s)tini si incorecti politici*.

Ciuma Neagra inca nu a aflat cu exactitate ce este "BLOG NOUA DREAPTA", dar presupune ca este un ziar electronic mai prost informat decat "Tricolorul" de la PRM si mai vulgarizat decat "Libertatea", dar cercetarile continua.

________

nationalist crestin si incorect politic = (DEX) s.m. 1. persoana retardata mintal; 2. relicva a secolului XX; 3. virgino-acneic infundat in mocirla propagandei fasciste din perioada interbelica 4. onanist; 5. creatura aflata in ultimul stagiu de involutie a vietii; 6. frustrat de cartier jecmanit de baietii de la scara vecina; considera automat ca daca a fost furat a fost furat de rromi 7. aschilopat timid si incovoiat neuronal; 8. entitate care uraste evreii fara sa stie de ce; 9. persoana deosebit de proasta; etc. etc. [ G.-D. nationalistului crestin si incorect politic] - Din fr. nationaliste chretien et nique politique

Pentru o analiza cat mai corecta si obiectiva Ciuma Neagra a decis prin consens sa redea integral compunerea anti-anarhista si sa creeze un departament special care sa aprecieze si sa evalueze materialele anti-anarhiste pentru a oferi un premiu celei mai bune, celei mai obiective si mai putin obsesive critici.

Asadar, avem:

Autor: Ion Negoiaş-ND Buzău

"Am avut o mica pauza in postari dar revin ca de obicei cu un subiect sensibil ca o papadie pe care-l suflu cu radicalitate cu hotararea unei drujbe. Altfel nu pot.

Asa cum nationalismul a avut ca adversar inversunat comunismul (atat in lume cat si in Romania Interbelica) astazi nationalismul are ca adversari anarhistii (niste neo-comunisti, pseudo-comunisti). Organizati in grupuri de AAA (Asociatia Alcoolicilor Anonimi), de 100 de ori mai dezorganizati decat strabunicii lor bolsevici, indivizii astia se arunca din tastatura drept niste invatacei in jurul carora se invarte tot (inclusiv pamantul).

Hai sa ii descriem putin: Ii gasesti deseori prin cele mai jalnice: crasme, prin parcuri (nu orice fel de parcuri – le recunosti dupa bancile rupte, grafiti, gunoaie, pet-uri de bere). Se imbraca de la tomberon (probabil nevoia de atentie e de vina), sunt murdari, miros urat, poarta cate o basca a la Che ( eventual si barba ca a lui, frizura, mufa ). Daca vrei sa porti o discutie cu ei, te vor contrazice umflati de votca cu taria ei in exprimare si impresia de dreptate. Sunt oameni fara stat. Daca e dupa ei ar trebui ca granitele sa fie desfintate, sa fii foarte bucuros daca fiica ta imparte sentimente cu negri sau bisexuali, el vrea sa bea la aceiasi masa cu un homosexual si cu copilul acestuia adoptat. El vrea vodka si atentie. Neaga traditiile unui popor, neaga identitatea nationala, iubeste homosexualitatea (in semn de solidaritate se si imbraca la fel).

Acum sa vedem cu cine se „bat” ei. O gasca de ratati emotionali dezorganizati se arunca in fata unei organizari de Fier, cu reguli stricte. Gen o gloata de barbari in fata unei legiuni romane. Oameni de cultura nu prea exista printre ei (pana si pe aia mai destepti cu care au legatura ii neaga) dar isi permit sa compromita maretia liderilor nostri morali: Mircea Eliade, Emil Cioran, Nae Ionescu, Petre Tutea, Constantin Noica, Corneliu Codreanu, Horia Sima. Prieteniile lor sunt bazate pe „cand dai berea aia?”.Cu astfel de unitate se arunca ei in fata camaraderiei de Fier? … Principii morale nu sunt atata timp cat isi fac nevoile pe ei dupa 200 ml de pufoaica in speranta unui strop caldut in zona abdominala … asa vor sa se bata ei cu un grup atat de bine definit prin cartile noastre de organizare?

Cum se manifesta? Simplu. Cand isi aduc aminte mai fac cate un mars impotriva legilor. Ceea ce eu nu inteleg…De ce vin mascati la marsuri?! Adica…E o dovada de frica..e o dovada de „underground” de ilegal? E dovada clara a mirodeniilor ce izvorasc din fiecare. Mirosul de peste mort insoteste marsul spre spargerea sa la o bauta crunta. Ma rog…e grav.

Dar haideti sa tratam putin subiectul de la un alt nivel.Plecam de la un genial citat al revolutionarului irlandez Edmund Burke :”Pentru ca raul sa triumfe,e suficient ca oamenii de bine sa nu faca nimic”. Oamenii corupti, oamenii care vor sa-si ‘aranjeze cartile inaintea jocului’ se bucura enorm cand vad ca pe indivizii astia ii preocupa homosexualitatea, drepturile omului(halal drepturi), eliminarea granitelor etc. E ca si cum mama ta coase geanta si tu ii sterpelesti bani din ea. Unde mama ta e anarhistul iar coruptul esti tu. Tu iti atingi scopul pentru ca mama ta nu e pe faza, e ocupata cu cusutul. Cand va termina de cusut e bucuroasa ca si-a atins „scopul” (cosand geanta nu va pierde bani – dar cauza vine oricum din alta parte). Dar cand va realiza ca in geanta nu mai are bani nici sa cumpere un ac si o ata tu vei fi deja la o inghetata in fata blocului ranjind cu satisfactie.

Cand va rupeti ficatul si filozofati prin baruri indivizii va iau pielea cu japca, va iau libertatea de a vorbi in timp ce voi debitati tampenii despre drepturi stupide.

Sa vedem totusi legaturile dintre anarhism si socialismul de stanga a.k.a comunismul. Sa mai urc un nivel si sa va plictisesc putin cu politica si analiza:

Socialismul anarhic are la baza existentialismul. Curent bifat de Kierkegaard, Husserl si Heidegger si in final de Sartre O sa va vorbesc despre viziunile lui Sartre, unele mai de inteles. Filosofia lui Sartre s-a transformat intr-un mit, un nivel neatins poate in axa de stanga .Nu datorita proprietatilor metafizice ci implicatiei practice – modelul de viata anarhic, libertin ce il propaga. Daca binele si raul, epava si apogeul sunt neputincioase in fata unui asa zis destin tragic(de unde pana unde?!), in fata unui clar faliment nu ne ramane altceva decat sa facem uz 100% de libertatea ce o detinem spre plafonare si neputinta, dupa bunul nostru plac, fara nici o lege. Tot Sartre elibereaza individul fata de orice respinsabilitate, respect, datorie fata de semenii sai, fata de neamul sau, fata de tara sa. Din edificiul existentei umane, o singura notiune se salveaza de la prabusire in filozofia lui Sartre: libertatea individului, ce o defineste ca una fara limita in exercitiul ei, o libertate totala, absoluta, care-si are centrul de greutate in ea insasi. Dupa ce a inapoiat omula fata de orice sens existential ii implementeaza perspectiva libertatii totale ca e ultima gura de aer, ultima speranta nu spre salvare ci spre avansare. Lipsit de orice certitudine in viata individul face uz si abuz de libertatea fara limita care-i sta la dispozitie spre dezintegrare morala, un vartej al neantului. Filozofia lui Sartre a fost consideranta dizolvanta in opinia comunistilor si imediat adaptata la ideologia rosie de cucerire din interior.

Implementarea filozofiei bolnav adaptate a lui Sartre aduce comunismul sau democratia corupta in cel mai prielnic spatiu de dezvoltate. Un tineret(mandria si speranta unei natii) detesat de orice autoritate sau lege, de orice valoare, un tineret ANARHIC, rebel la orice forma de viata colectiva(societatea este cel mai bun exemplu) automat se converteste in aliatul comunistilor sau in cel mai bun paznic al unui patrii gata sa fie uscata de un regim democratic corupt. Individul indoctrinat nu se va simti solidar cu societatea careia ii apartine si nu o va apara in caz de primejdie. Dimpotriva, va trai cu senzatia ca e un strain in sanul acestei lumi pe care nu o intelege, convertindu-se in cele din urma in dusmanul ei.

Am dat-o din glumite mici in analize serioase si serios argumentate. Ganditi-va de 2 ori cand stati cate 2 zile „cum e osul” de beti prin crasme. Daca nu deranjati pe nimeni atunci ajutati raul. Daca mai si deranjati faceti o miscare de 2 puncte. Daca ai citit asta si tot nu te-ai potolit atunci esti dusmanul meu. Daca ai citit asta si te-ai indreptat esti un om mare pentru mine. Inca ai mintea deschisa."




_____________________________

ANALIZA INTREPRINSA IN PERIOADA IULIE-AUGUST 2010 SI DEFINITIVATA IN OCTOMBRIE 2010. Cu alte cuvinte, in cateva minute...



Cu "radicalitate cu hotararea unei drujbe", Ciuma Neagra recunoaste ca a fost nevoie de cateva zile de lucru doar pentru a putea spala textul de mai sus de agramatisme pentru ca mai apoi sa poata fi analizat in substanta, in profunzime, si nu doar in aparenta.

La o prima laba, aflam ca termeni precum "neo-comunist", "pseudo-comunist", "bolsevic" sunt total necunoscuti pentru extrema dreapta din Romania. Lucru destul de trist, mai ales daca dusmanii tai te cunosc* fara ca tu sa-i cunosti* inapoi. Termenul "anarhist" necesita o inteligenta minima, un IQ de minim 80 pentru a putea deveni comprehensibil, asa ca oricum nu ne asteptam ca acesta sa fie inteles corect si criticat ca atare in aceasta zona a Romaniei (destul de reprezentativa).

a cunoaste = (DEX), verb. termen biblic care poate fi regasit in Vechiul si chiar in Noul Testament si care inseamna a fute

Descrierea de inceput - "alcolisti etc etc..., urat mirositori" - se afla cu mult inainte de prima critica a anarhistilor aparuta in secolul XIX. Observam o capacitate, comuna simtului pur romanesc, de a se putea transpune cu unu, doua sau chiar trei secole in urma. De altfel, aceasta descriere ar putea fi utilizata de nationalistii crestini si incorecti politici atunci cand vorbesc despre absolut orice urasc ei: rromi, evrei, negri, galbeni, albastri, (tot ce nu e alb e stricat in principiu), homosexuali, femei, atei, samd.

Dupa noi granitele ar trebui desfiintate. Si ce va mira ma neghiobilor? Nu si voi vreti sa desfiintati granita cu Moldova? Imperialistii lu' mama... Of of... se intampla in cazul persoanelor cu dizabilitati mintale care au probleme cu perioada in care isi pot concentra atentia intr-un anumit punct sa proceseze doar 1% din informatie, dupa care sa traga concluzii cu privire la 100% din mesaj pe baza acelui 1% la care au fost atenti. E de inteles uneori! De multe ori de nevindecat, muriti deci!

Intelectualul de tip "gen" merge mai departe si nu putem sa nu recunoastem ca tocmai face o remarca absolut geniala atunci cand se refera la cum cica ne batem* noi cu ei - noi, distrusii vs. ei, organizatia de fier. "Gen o gloata de barbari in fata unei legiuni romane." Gen-ial! Asa si este ma patriotilor, suntem o gloata de barbari! Desi facultatile de istorie sunt pline de astfel de zvarlugi cu mintea contorsionata, totusi ei nu retin ca, mai pe la urma asa, parca romanii si-o luau in gura destul de serios de la barbari. Moaaama ce si-o mai luau!

bataie = (DEX) s.f. 1. smardoiala; 2. calcavura; 3. fenomen prin care un lider nationalist crestin si incorect politic este plesnit de un punker in fusta

Printre noi nu exista oameni de cultura, zic ei. Pai din moment ce suntem barbari, noi privim usor altfel cultura. Liderii vostri morali ma? Iar trebuie sa va luati o varga peste palma si sa stati vreo 60 de ani la colt pe coji de nuca! Ma neghiobilor, pai nu zicea Cioran ceva frumos de anarhisti? Ia mai documentati-va ba, sa vedeti ce zicea Cioran de anarhisti cand compara Franta cu Anglia. Apropo, stiti ca Cioran la un moment dat s-a cacat in ea Romanie si a plecat in Franta, sa devina un pseudo-nihilist*, asta stiti nu?

pseudo = a se vedea folosirea corecta a termenului!

Iar cand veni vorba de "prietentii" si de organizare... Intreaga noastra existenta se invarte in jurul intrebarii "cand dai berea aia ba?", sa fie clar! Vorbesc despre cartile lor de organizare si cum am putea noi vreodata sa ne batem cu niste smardoi ca ei, organizati si rai (dar buni in felu lor oricum).

E curios cum vorbesc ei despre unitate, cand ei intre ei se vand unii pe altii daca nu sunt puri romani, trasand astfel 2 categorii: romani de prima clasa si romani second-hand, sau basarabeni. Desi au BASARABIA PAMANT ROMANESC tatuat in borta curului, n-ar ajuta neam un basarabean venit pe aici sa invete sau sa vanda si el ce poate. La capitolul organizare se caca pe ei pana explodeaza water closetul, mai ales avand in vedere ca nu ei sunt cei care se smardoiesc pe strada, ci tot timpul fac apel la fratii mai mari (cocalari cefalopozi crescuti in salile de culturism) din galeriile de fotbal, gen Dinamo Bucuresti, care nu sunt tocmai nationalisti crestini ci neo-nazisti care uneori i-ar bate si pe ei pentru ca sunt cre(s)tini dar ii iarta pentru un pachet de tigari si un gram de ciocolata.

Cum ne manifestam si de ce venim mascati la demonstratii? Pai de manifestat ne manifestam ca niste barbari, si voi ati observat asta, si din moment ce ne manifestam ca niste barbari cam cat de prosti ne crezi sa fim in stare de auto-denunt? Aa, ca nu au zburat pietre si cocktailuri molotov pe aici inca, nu-i bai, au zburat in alta parte. Mai sus scriati ceva despre "fara granite", vedeti voi, noi nu actionam doar in patria muma*, intelegeti?

patria muma = (DEX), p.c. 1. contradictie in termeni 2. dovada crunta a prostiei limbii si culturii romanesti

Ciuma Neagra face un apel international cu aceasta ocazie si promite ca va traduce compunerea nationalist crestina si incorecta politic in engleza, franceza, germana, spaniola, italiana si rusa, intrucat spera sa fie ajutata sa descifreze mesajul ascuns al alegoriei cu geanta, banii, anarhistii si acul de cusut. Serios, ne depaseste!

Filosofia dumneavoastra domnilor despre filosofia noastra... deci sa fim seriosi. Noi ne futem in sufletele comunistilor la fel de tare si cu la fel de multa placere cum ne futem in sufletele voastre. Ne cacam pe comunism! Nu ne pasa de comunisti! Iar voi, cu basinile voastre legionare nu faceti decat sa semanati din ce in ce mai tare cu ei.

Inca ceva, "libertin" NU egal "libertar"!Dar, oricum, revenind la ideea respectiva cu IQ minim de 80, nu ne asteptam sa stiti voi ce e aia. Sartre si toti filosofii vietii pe care i-ati enumerat voi acolo nu au absolut nicio legatura cu anarhismul! Cu comunismul poate, pe alocuri!, si doar daca le analizati voi conceptiile, si nu cineva care chiar sa-i fi citit. Dar nu cu anarhismul...Daca tot adoptati un stil de analiza in care sa folositi multe cuvinte frumoase din dictionar de tipul "existential", "absolut", "neant", 'epava", "apogeu", ce-ar fi sa cautati si ce inseamna anarhie? In DEX veti gasi o stare de dezordine sociala, haos, etc. Da, si asta este! Daca voi numiti starea actuala o stare de ordine, atunci dezordinea e desfiintarea starii actuale, stare care da voie naturii sa creeze si prosti ca voi, de exemplu!

Combinatie eronata de intelectual cu baietas de cartier care smardoieste pe toata lumea nasoala si comunista (adica anarhista pentru el). Nu da bine! Hotaraste-te! Ori ramai un soarece de biblioteca, razgaiat si cu vezica infectata de poezii eminesciene si discursuri in care romanii e cei mai tare ori te aliezi cu baietii din galerie, renunti la cruciulita de aur de la gat primita cadou de la mama care s-a prostituat 5 ani la muntele Athos ca sa o cumpere, si te faci si tu dur.

Am fi foarte recunoscatori daca ati face o critica de-a dreptul pertinenta, poate ati auzi si ce avem noi de spus, pertinent, despre voi. Totusi, va trebui sa mai asteptam ceva decenii pana cand IQ-ul vostru va urca macar inspre 65. Stim ca voi sunteti mandri ca aveti IQ de 88, probabil de asta lipiti abtibilduri prin orase cu Romania 88. Dar la fel de bine stim ca va place sa mintiti! Aveti grija ca va bate Dumnezeu!

Daca nu, o tinem in amenintari cu smardoiala pe bloguri si in declaratii (foarte civilizate, de fier, romanesti si non-barbare) de tipul "alcolisti", "urat mirositori"* "derbedeul dracului" samd. Apropo, de la "derbedeul dracului" v-ati inspirat?

Va iubim mult!

PS: Nu va mai certati pe la intruniri ca nu da bine si nu mai trageti teapa la oameni care dau bani sa ajunga la marsuri. Nu de alta, dar riscati sa aduceti la marsuri ciumegi negri, in loc de patrioti adevarati.


urat mirositor = ti-era jena ma sa scrii nespalat sau rapanos? intelectualule...

Un comentariu:

  1. Existentialismul are la baza afrmatia ca existenta precede esenta. Neconsiderand caracteristicile definitorii de ordin interior ale persoanei finalitatea unui parcurs atavic originand in puterea divina, existentialsmul postuleaza ca omul este singurul responsabil pentru ceeea ce este, fiind tabula rasa ce se automodeleaza dupa sablonul propriilor dorinte si procese decizionale. A considera ca asemenea viziune "elibereaza individul fata de orice respinsabilitate, respect, datorie fata de semenii sai" ar insemna ignorarea faptul ca atat timp cat existentul este parte integranta a lumii orice transformare a lui insusi este implicit si o modificare a lumii. In Existentialismul este un umanism Sartre afirma: "din toate acţiunile pe care le-ar putea desfăşura un om pentru a se crea pe sine aşa cum îşi doreşte, nu e nici una care să nu fie creatoare, în acelaşi timp, a unei imagini despre om aşa cum îl concepe el că ar trebui sa fie" Astfel doctrina existentialismului nu numai ca nu elibereaza omul de restrictiile responsabilitatii ci subliniaza influenta asupra unversului exteriorior a fiecarei dorinte si actiuni manifestate de individ, toate afectand, in masura mai mca sau mai mare, intreaga umanitate Astfel, orice act interprins este dupa cum puncteaza si Sartre "voinţa mea pentru toţi, fiind, în consecinţă, un angajament în numele întregii umanităţi.Iar atunci când spunem că omul este responsabil pentru el însuşi, nu vrem să zicem că e responsabil doar pentru propria lui individualitate, ci că este responsabil pentru toţi semenii săi.". Recomand asadar noilor drepti (care totusi nu au bunul simt sa se alature lumii dreptilor, cum ar fi normal) sa se documenteze inainte de a-si publica imbecilitatile in "blogosfera"

    RăspundețiȘtergere