PROTESTE ANTI FMI - 23 Apr. 2010, Atena, Grecia

Primul Ministru al Greciei, Papandreou, a anuntat ca planul de "salvare" propus de UE si FMI va fi pus in aplicare. Asta inseamna ca tara va fi lasata in mana gigantilor financiari, iar datoriile si masurile aspre vor fi indreptate, evident, impotriva claselor de jos si de mijloc. Asta inseamna defapt, razboi social! Ca raspuns, au fost organizate mai multe proteste. Niciun gabor nu a fost grav ranit, insa mai multi manifestanti au fost retinuti!

De asemenea au fost organizate proteste si in Heraclion, Xanthi si Thessaloniki, iar in Creta a fost ocupat sediul partidului guvernamental PASOK.

VIDEO:





FOTO:


SOLIDARITATE FATA DE ANARHISTII DIN GRECIA:

Cateva cocktail-uri molotov au fost aruncate in sediile birourilor guvernamentale Serco, din Londra, Vineri noapte, in jurul orelor 24. Serco este o corporatie uriasa care profita de pe urma industriei inchisorilor. Incendierea a fost facuta pentru Lambros Foundas - ucis de politisti in Atena -, noi vrem sa continuam ce a inceput el!
Libertate tuturor anarhistilor din inchisoare: Giannis Dimitrakis, G. Boutzis, H. Nikolau, P. Georgiadis, B. Chrisohoidis, C. Stratigopolous si Alfredo Bonanno.
Eliberarea imediata a lui Massura Hadjimikelaki.
Solidaritate fata de toti cei acuzati de apartententa la Conspiratia Celulelor de Foc si fata de toti anarhistii de peste tot din lume!

NE PREGATIM - TINTIM - LOVIM...
PENTRU CA SUNTEM IN RAZBOI

Black Fever Gang

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu