PROTESTELE CONTINUA IN GRECIA - POLITIA CHEAMA IN AJUTORUL EI GASTI DE NEO-NAZISTI - 7 dec 2009

In Grecia au loc proteste de strada de foarte mare amploare - cel putin 15.000 de persoane erau in strada in Atena in ziua de 6 Decembrie - pentru a comemora uciderea anarhistului de 15 ani, Alexis, de catre 2 politisti anul trecut.

Protestele s-au tinut lant, in aproximativ toate orasele din Grecia, incepand inainte de 6 Decembrie, prin grevele muncitorilor, ocuparea unor facultati, atacarea unor mall-uri. Conflictele de strada dintre anarhisti si trupele MAT continua.

Unul din site-urile principale care transmitea stiri din Grecia - http://occupiedlondon.org/ - a fost blocat ieri pentru o lunga perioada de timp. Nicio televiziune din Romania nu a transmis nicio stire despre aceste evenimente. Lumea este prea preocupata de cine va iesi presedinte, alte stiri nu mai exista in Romania de cand a inceput campania electorala. Unii incearca totusi sa se revolte si la noi in tara, insa cu tricolorul in mana ceea ce vor produce nu va fi decat o copie fidela a actualului regim de cacat. Ne-am saturat de comunism in gandire, ne-am saturat de nationalism in galeriile de fotbal, de anti-tiganism, de anti-maghiarism.

Cand vor invata si pe aici unii - mai toti - ca cel mai mare rau il reprezinta AUTORITATEA, nu altceva. Iar daca vom combate autoritatea prin autoritate, adica prin nationalism sau comunism, legionarism sau alte infantilisme, ceea ce vom produce nu va fi nimic altceva decat o autoritate si mai sporita. Ceea ce vrem este o democratizare constanta, rapida, eficienta care va duce intr-un final - timp in care lumea se va obisnui sa fie libertara, nu comunista, nu fascista - la lipsa autoritatii!

In filmuletul de mai jos se poate observa cum trupele MAT, invinse de catre anarhisti in strada si in acest an ca si anul trecut, au chemat in ajutorul lor gasti de neo-nazisti. Cata democratie! Politia si neonazistii incearca in strada sa "readuca tara la normalitate"! NOI NE FUTEM IN NORMALITATEA VOASTRA!



Aici este un mix de clipuri cu imagini din toate zilele de proteste, din mai multe orase din Grecia:



DIN PACATE SERVICIILE SECRETE SE OCUPA SA STEARGA CAM TOT CE GASESC PE INTERNET DESPRE EVENIMENTELE DE ACOLO! DREPT EXEMPLU FILMULETUL DE MAI SUS, CARE MERGEA PANA ACUM 20 DE MINUTE!

Un clip cu cateva fotografii de ieri din Atena:
(sa speram ca nu-l vor sterge si pe asta securistii)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu