APEL FINANCIAR URGENT PENTRU RESALTO - 11 dec. 2009, Atena, Grecia

Resalto este squatul anarhist din Vestul Atenei care a fost tinta raidurilor politiei in seara de 5 Decembrie 2009. Cei 22 de anarhisti arestati in timpul interventiei brutale a "fortelor de ordine" in interiorul cladirii au fost eliberati de Curtea din Piraeus in dimineata zilei de Marti, 8 Decembrie. Cu toate acestea, Curtea a impus conditii foarte stricte asupra lor, acestea reprezentand sume foarte mari de bani: in total, cautiunea acestora insumeaza 51.000 de euro. Mai exact, unul dintre cei arestati trebuie sa plateasca o cautiune de 15.ooo de euro, 3 dintre ei - 5000 de euro fiecare, si pentru restul 7 - cate 3000 de euro.

Suma intreaga de bani trebuie depozitata pana Joi, 17 Decembrie, dar este recomandat, pentru a evita blocaje birocratice, ca suma sa fie depozitata inainte de Marti, 15 Decembrie!

In acest scop a fost creat un fond de solidaritate, pentru suportul financiar al celor 22 de anarhisti din Resalto, dar si pentru plata prompta a cautiunii. Este foarte important ca fiecare dintre noi sa contribuie cu cat de putin pentru a strange o suma atat de mare!

Pentru ca aceasta suma de bani sa fie stransa in siguranta, fiecare dintre voi este incurajat si rugat sa stabileasca un contact direct la numarul:+30 6973657960 sau via e-mail la: tameio22@espiv.net pentru a obtine numarul de cont bancar unde banii trebuie sa fie depozitati. Afisarea in public a unui cont bancar pentru o colectare de fonduri este ilegala potrivit legilor din Grecia.

Solidaritatea este arma noastra!

Un video de la confruntarile din 07 Decembrie 2009 ( atentie la minutul 1:37) ACAB!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu