ROMANIA - STAT POLITIENESC!

Nu ne propunem sa expunem aici argumentele care ne-au facut sa ajungem la concluzia ca traim intr-un stat politienesc. Consideram ca o simpla plimbare prin oras poate demonstra oricui acest lucru!

Aveti in vedere , mai ales, faptul ca nici macar Ceausescu nu dispunea de toate tehnologiile de supraveghere de care statul actual dispune si pe care le foloseste fara jena, si desigur, fara nicio explicatie credibila. Libertatea si securitatea pe care se presupune ca le promoveaza sunt doar pretextul sub care are loc nivelarea in masa a constiintelor, a creatiei intelectuale, a modurilor de viata, si augmentarea discrepantelor dintre guvernat si guvernant.

Asadar, sa trecem direct la subiect! Cu totii stim ca nu exista libertate de exprimare! Da, exista o mai mare libertate de exprimare decat in perioada ceausista, insa nu, nu exista ceea ce se vrea a fi libertatea de exprimare. Nu vom invoca aici Constitutia, intrucat nu a fost scrisa nici de noi, nici pentru noi! Dar putem avea in vedere un concept general, creat de toti, folosit de toti, practicat , insa, doar de cativa: libertate individuala! Fara sa uitam in schimb, de paradoxul semnalizat de critica lui Marcuse: "libertatea este conditia lipsei de libertate"!

Pentru a ne scuti de parada expunerii unor teorii care nu schimba cu nimic compozitia chimica din interiorul stomacului nostru, si cu care ne-au obisnuit de atata timp politicienii, sa analizam un caz concret! Avem in vedere pentru aceasta analiza un RAPORT AL SERVICIULUI ROMAN DE INFORMATII (SRI) DESPRE ANARHISM!!!

Traiesti intr-un stat! Cu siguranta, ti se spune ca esti un om liber! Liber sa ce? Liber sa te supui legilor, normelor, decretelor, religiei si conventiilor sociale, bineinteles!
Consideri violent faptul ca guvernul arunca niste oameni in strada spre ai ucide prin infometare? Consideri violenta indoctrinarea din scoli prin punctarea absolventilor doar daca raspund intr-o maniera "dorita", sau mai bine zis, impusa? Consideri violent faptul ca unii oameni au fost ucisi intr-un razboi la care participa si guvernul statului tau? Atunci inseamna ca ai tendinte ANTI-SISTEM! Consideri mai putin violent sa lovesti un politician corupt sau un gabor mituit? Atunci, cu toata stima fata de solidaritatea pe care ai demonstrat-o fata de oamenii mai sus mentionat, dar esti un TERORIST! Asadar, va fi nevoie sa fii legitimat, urmarit, spionat, anchetat, amendat, batut, traumatizat!

Nu esti de acord cu valorile nationale? Nu crezi in Biserica? Nu te intereseaza interesul national pentru ca nimeni nu te-a intrebat nimic in privinta acestui lucru? Nu esti nationalist? Nici macar pe tigani nu-i urasti, ba chiar le iei apararea? Mai ai o problema! Pentru aceasta exista SERVICIILE SECRETE!

Conform raportului SRI despre anarhism, in "statul de drept" numit Romania, ESTE ILEGAL SA FII ANARHIST! Este ilegal sa gandesti! Este ilegal sa nu fii de acord cu ei!

Un extract din faimosul raport: "Orice eventual puseu de aşa-zis "anarhism", de import sau autohton, sub acoperire punk ori "pacifistă", intră automat în atenţie, potrivit practicilor europene standard. Aşa cum a demonstrat experienţa ultimilor ani, această conduită preventivă, dublată de măsuri adecvate, este de natură a descuraja fără menajamente alunecarea spre reacţii violente, spre acte de natură să pericliteze siguranţa cetăţeanului, interesul naţional ori valorile fundamentale ale statului de drept."

In primul rand, subestimeaza miscarea anarhista, asociindu-o cu muzica punk sau cu pacifismul, urmand ca spre final sa se contrazica singuri, precizand faptul ca o astfel de miscare ( pacifista) atenteaza la siguranta cetateanului. Mai era nevoie de alte argumente pentru ce am mentionat mai sus? Asadar, daca esti cumva interesat de anarhism, intri automat in atentia autoritatilor ! ( Da DELETE HISTORY dupa ce iesi de pe blog, uita-te pe vizor, si daca inca nu e nimeni , mai ai o sansa - schimba-ti IP-ul si pleaca din tara! )

Ce diferenta exista intre SECURITATE si SRI ? Cei ce nu sunt de acord cu aceste structuri , clar sunt oameni rai! Diferenta este ca in primul caz esti numit "deviationist" ori "tradator de neam si tara", iar in al doilea "terorist", satanist" sau - printr-o asociere demna de inteles doar de SERVICIILE SECRETE - "pacifist".

De ce intri automat in atentie? Pai, credeai ca traiesti in Romania? Te-ai inselat! Traiesti in UE! Cand nu avem legi interne care sa scuze comportamentul nostru de cacat fata de tine, stai linistit, exista "standarde europene"!

Siguranta cetateanului, interesul national si valorile statului de drept,impreuna cu alte asemenea abstractii lemnoase sunt periclitate de insasi existenta celor care vegheaza la protejarea lor!

Daca respectivul raport subestimeaza anarhismul, nu o face desigur prin desfiintarea principiilor anarhiste ( ANTIAUTORITATE - antimilitarism, antiparlamentarism ,- FEMINISM - ANTI COMUNISM DE STAT -LIBERTATE INDIVIDUALA - ANTICAPITALISM - EGALITATE - doar din punct de vedere social economic - ATEISM - ANTIFASCISM - etc etc ) ci folosindu-se de unele "argumente", probabil deprinse din frustrarile din copilarie si din "turnatorie".

Noi nu vrem sa fim tolerati! Noi nu ne cerem drepturile! Noi luam ceea ce ne apartine!

Viva Anarhia!

Un comentariu:

  1. "Noi nu ne cerem drepturile! Noi luam ceea ce ne apartine!" Mi-a placut finalul,capitalismul este furt legal,la fel si statul.

    RăspundețiȘtergere