STICKERE



http://i824.photobucket.com/albums/zz167/federatia-anarhista/AA.jpg





http://i824.photobucket.com/albums/zz167/federatia-anarhista/AA.jpg




http://i824.photobucket.com/albums/zz167/federatia-anarhista/actiunea.jpg




http://i824.photobucket.com/albums/zz167/federatia-anarhista/stickere.jpg




http://i824.photobucket.com/albums/zz167/federatia-anarhista/stickere2.jpg




http://i824.photobucket.com/albums/zz167/federatia-anarhista/nogods.jpg


http://i824.photobucket.com/albums/zz167/federatia-anarhista/DISTRUGE2X2X2.jpg



http://i824.photobucket.com/albums/zz167/federatia-anarhista/nationalist.jpg



http://i824.photobucket.com/albums/zz167/federatia-anarhista/natiunea.jpg


http://i824.photobucket.com/albums/zz167/federatia-anarhista/farafara.jpg



Un comentariu:

  1. Foarte corect!Religia este o manipulare in masa dar nu ori ce manipulare:invataturi impotriva Drepturilor Animalelor,indemnuri catre cruzime:consum de carne si alte exploatari,invataturi patriarhale sexiste,invataturi antisex contra firii poligame naturale ale omului-in unele cazuri omul e monogam fara sa fie fortat de morala-invataturile antisex sunt periculoase si duc la dereglari.
    Dar haidati sa vedem un pic lucrurile mai clar si aici as dori sa amintesc doua aspecte:
    Credinciosii religiosi si credinciosii..atei.
    Diferenta:
    Credinciosul religios crede cu tarie ca exista ce crede ateul ca:nu exista.Justificare fara dovezi:il intrebi de ce ,el iti raspunde:"pentru ca asa zice popa",sau da explicatii fara temei.
    Credinciosul ateu:la fel ca religiosul tot asa crede ca tarie ca nu exista ce crede religiosul ca exista.Daca il intrebi de ce iti raspunde:"nu imi vine sa cred"sau"nu am vazut nu cred",degeaba i se arata ca exista..
    Dar ce exista???Exista ce este dovedit-deci cred,poate exista poate nu -deci:agnostic si nu cred-pentru ca nu exista deci:ateu.
    Voi zice in doua cuvinte ce cred ,anume cred ca exista:extraterestrii.Dovezi:cartile lui Zecharia Sitchin,Dan Apostol,Dan D,Farcas,Gral.Emil Strainu etc etc care sunt sTUDII stintifice in domeniu nu "iluminari religioase".Evenimente istorice care cu cea mai mare bunavointa nu se pot numi "fantezii".Secretele de la CIA ,NASA ,Pentagon...Deviza mea este:FARA FOC NU IESE FUM.Asa ca:am vazut si cred.In viata mea de fiecare zi s au intamplat lucruri care ori cat le am intoarce pe toate partile nu putem admite ideea de:"coincidente"sunt prea coerente si prea inteligent planuite acele "coincidente"...
    Astrolgia:stiinta data de extraterestrii DAR CA SI SIMPLA constatare se potriveste pe fiinte .Dovezi:timp de 17 ani m am ocupat cu asta si am constatat ca 90% din cazuri zodiacul se potriveste perfect pe fiinte,si la 2 oameni din 5 am nimerit dupa fizionomie zodia.Deci:am vazut si cred.DAR PANA AICI!SI ACUM SA TRAGEM O LINIE:

    Partea dogmatica a astrologiei este:sarlatania si prostiile scrise in ziare de catre asa zisi astrologi,balivernele care se zic in radio difuzoarele din statiile de autobuz.
    Partea dogmatica a ufologiei:ezoteria religioasa care este un amestec intre crestinism,yoga,hinduism dand nastere la un talmes balmes in toata spledoarea unde extraterestrii joaca si ei un rol.Acolo iar apare ideea :"crede ca asa zice popa"sub alta varianta :marele guru buru zburatorul care sa iluminat si a scris o carte care daca o citesti vei fi un ingeras care se hraneste cu aer...

    Asa ca : ufologia,parapsihologia,paleoastronautica-sunt stiinte care cerceteaza:cred ce este dovedit,sunt agnostici unde nu e dovedit cutare lucru,si sunt atei cand e dovedit ca nu exista cutare lucru.
    Astrologia:daca ne limitam cu bun simt la simpla constatare nu se poate nega realitatea.

    Concluzie:ca sa sustii ceva trebuie sa ai cunostiinte sa studiezi,ca sa combati ceva:la fel trebuie sa ai cunostiinte.Fara studii ,fara cunostiinte devenim ca si crestinul care zice :"asa trebuie facut ca asa zice popa".

    Ce se intampla dupa moarte:ceva se intampla,stiinta a arata multe si aici ,fiintele vii au suflet dar..concret ce se intampla e greu sa deslusesti..reancarnarea are "doar"trei variante diferite asa ca..descurcate daca poti..deci concret nu se stie ce se intampla dupa moarte,daca voi muri va descriu..

    Cam astea cred eu.

    RăspundețiȘtergere